fbpx
06-55.33.66.33 nieske@support4power.nl

Stylish

Jouw website met alle informatie geordend

Stylish Website

Een Stylish website van Support4Power bestaat eigenlijk altijd uit een aantal standaard pagina’s die elke website zou moeten hebben.
Zo heb je verschillende pagina’s waarin je je producten en/of diensten verder toelicht, maar ook waarin je jezelf introduceert. Veel mensen willen tegenwoordig ook een pagina waarop ze hun kennis kunnen delen door middel van blogs en/of foto’s.

Een multi-page website, zoals een Stylish website wordt genoemd, is handig wanneer je veel informatie te delen hebt, meerdere diensten en/of producten aanbiedt of bijvoorbeeld extra’s te bieden hebt zoals een blogpagina of een webshop.
Binnen een multi-page website zijn alle pagina’s via het menu in de bovenbalk terug te vinden. Dat maakt het overzichtelijk voor de bezoekers van de site en vinden zij snel wat ze nodig hebben.

Wanneer je kiest voor een Stylish website is het goed om vooraf na te denken over de structuur zoals je die wilt hebben in je menu. De pagina’s zijn eenvoudig vooraf aan te maken zodat je daarna alleen nog maar de content erop hoeft te zetten.

Met een duidelijke structuur is het onderhoud van een mulit-page website prima te doen.