fbpx
06-55.33.66.33 nieske@support4power.nl

1-on-1

Jouw eigen website bouwen…..met een beetje hulp van mij

1-on-1

Je website zelf maken? Je wil wel, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Je hebt een hoofd vol ideeën, maar hoe krijg je deze nu op het Wereld Wijde Web?

Met mijn workshop 1-on-1 bouw je in één dag, samen met mij, je volledige website. Je leert hoe je een goede website opbouwt, hoe je sterkte teksten kan neerzetten, wat goede afbeeldingen zijn en hoe je, na het lanceren, je website zelf kan onderhouden.
We bouwen je website in het Divi thema en maken gebruik van mijn top-10 plugins om jouw website veilig, vindbaar en gebruiksvriendelijk te maken.

Om in één dag een website te kunnen bouwen is er wel wat werk vooraf nodig.

  • We bespreken vooraf telefonisch, via Skype of wellicht onder het genot van een kop koffie een aantal praktische zaken die geregeld moeten zijn/worden voordat we van start kunnen. Denk hierbij aan het vastleggen van je domeinnaam en het regelen van de hosting. Dit kan ik eventueel helemaal voor je verzorgen.
  • Je ontvangt van mij vragenlijsten en opdrachten om je goed voor te bereiden op de workshop. In deze opdrachten bereid je de content van je website voor. Je denkt goed na over je ideale klant, hoe je deze wilt benaderen en welke boodschap je met je website wilt overbrengen. Je verzamelt alvast je teksten en je fotomateriaal zodat je op de dag van de workshop kunt leren hoe je deze nu op je website kunt plaatsen.
  • Tijdens de workshop leer ik je hoe je in makkelijke stappen een WordPress website bouwt met het thema Divi. Dat maakt het voor jou mogelijk om daarna ook het onderhoud op je eigen website uit te voeren.
  • Je wordt lid van mijn besloten Facebookgroep waarin je met al je vragen terecht kunt
  • Én je ontvangt van mij regelmatig tips en updates, zodat jij je website goed kunt blijven bijhouden